KADROMUZ

Eyüp ŞİRİN - Müdür Yardımcısı

10.10 1975 tarihinde Akçaabat’ta doğdum.  İlkokulu Akçaabat Fevzipaşa İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Akçaabat İmam Hatip Lisesinde 1994 yılında bitirdikten sonra aynı yıl Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı. Meslek hayatına 1998 yılında Iğdır Merkez Yüzbaşı Abdurrahman Özalp İlköğretim okulunda Sınıf Öğretmeni olarak başladım. Sırasıyla Şehit Üstteğmen Cevdet Çiftçi İlköğretim okulu Of Pınaraltı İlköğretim okulu, Akçaabat Demirci İlköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. 2015 yılında görevde yükselme yoluyla Akçaabat Mersin Şehit Engin Saraç İlköğretim Okuluna Müdür yardımcısı olarak atandım. 2020 yılında Trabzon Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında lisansüstü eğitimimi tamamladım. 2023 yılında yöneticilerin yer değiştirmesi uygulaması kapsamında Akçaabat Yaylacık ilkokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Halen bu okulda görevime devam etmekteyim. Evli ve biri erkek üç çocuk babasıyım.

E-Posta