KADROMUZ

Yıldıray BERBER - Müdür Yardımcısı

04.03.1982 tarihinde Trabzon´da doğdum. İlkokulu Trabzon İsmetpaşa İlkokulu, ortaokulu Trabzon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, liseyi Affan Kitapçıoğlu Lisesinde bitirdikten sonra 2001 yılında Atatürk üniversitesi Ağrı eğitim fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünü kazandım. Meslek hayatına 2005 yılında Erzurum Tortum Peynirli Köyü ilkokulu´nda başladım. Sırasıyla Ağrı Doğutepe İlkokulu, Ağrı Boztoprak İlkokulu, Of Uğurlu İlkokulu, Düzköy Çayırbağı İlkokulu, Akçaabat Ortaköy İlkokulu, Derecik Uğurlu İlkokulu, Akçaabat Atatürk İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptım. 2023 yılında EKYS sınavını kazanarak Akçaabat Yaylacık İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. Evli ve iki erkek çocuk babasıyım.

E-Posta