Okul Müdürümüz Emrullah ŞAHİN in 2. Dönem Mesajı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. Dönemi ile birlikte yönetici, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimizle el birliği ile geleçeğimizin teminatı olan çocuklarımızı hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak yegâne hedefimizdir.

Değerli mesai arkadaşlarım; Eğitim, Kalkınmanın ve gelişmenin temeli, ülkenin geleceğidir. Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimiz ile işbirliği içerisinde çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Sizlere el birliği ile bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum

  Sevgili Öğrencilerimiz; kısa bir tatil sonrası yeni bir heyecan ve umutla yeni eğitim öğretim dönemine başlıyoruz.  Sizlerden beklentimiz sağlam bir inanç ve istekle derslerinize sımsıkı sarılmanız ve hayalini kurduğunuz hedefinize ulaşmak için azami gayret göstermenizdir. Daha donanımlı daha mutlu ve daha güzel bir gelecek için her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz.

Sevgili aileler; geleceğimizin teminatı çocuklarımızı  gelişen,büyüyen, üreten, vatanına , milletine, bayrağına ve dinine bağlı kalan değerlerimizi koruyan kollayan bireyler olarak yetiştirme noktasında sizlerinde katıkılarını beklemekteyiz.

  Yeni dönemin tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi